Diensten

Eline schrijft hier biedt diverse schrijfdiensten aan. Als je op zoek bent naar een recensent, tekstschrijver of redacteur kan ik je helpen! Wil je graag een correcte recensie over jouw boek? Een begrijpelijke (web)tekst? Of jouw tekst laten nakijken op taal- en stijlfouten, spelling, typefouten, grammatica en schoonheidsfoutjes? Lees hieronder meer over de diensten en werkwijze van Eline schrijft hier.

Ben je op zoek naar een boekrecensent? ๐Ÿ“š

Lezers vinden voor jouw boek is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je jouw boek in eigen beheer uitgeeft. Eline schrijft hier zet zich in om jouw boek onder de aandacht te brengen van lezers. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft. Benieuwd wie jou al voorgingen? Dat zie je binnenkort in mijn portfolio. Een recensieverzoek indienen? Stuur mij een berichtje via de contactpagina. Meer weten over Eline schrijft hier als boekrecensent? Lees hier mijn recensiebeleid.

Heb je een tekstschrijver / redacteur nodig? ๐Ÿ™‚

Goed gevonden worden in zoekmachines is mooi, maar als tekstschrijver zorg ik er ook voor dat jouw tekst de beoogde boodschap duidelijk overbrengt. Zo krijg je een begrijpelijke tekst die persoonlijk is en aansluit op de lezer/consument. Ik schrijf dus niet uitsluitend voor Google!

Foutjes in jouw tekst zien er slordig en onprofessioneel uit. Is je tekst klaar om te worden gepubliceerd, maar twijfel je of hij ook foutloos is? Dan kan ik je helpen! Als redacteur (met een certificaat Teksten Corrigeren van YA-auteur Chinouk Thijssen op zak) plaats ik de puntjes op de ‘i’ van jouw tekst.

Diensten van Eline schrijft hier ๐Ÿ“

Op dit soort teksten laat ik mijn kennis en creativiteit vaak (en graag) los:

  • Webteksten;
  • Artikelen voor (online) magazines;
  • Reisverslagen;
  • Informatieve teksten (focus op gezondheid, voeding, huis & tuin, kunst & cultuur);
  • Productteksten;
  • Socialmediaberichten;
  • Flyers/brochures;
  • Persberichten;
  • Manuscripten.

Bekijk binnenkort mijn portfolio om een beeld te krijgen van mijn reeds gepubliceerde teksten.

Bovenstaande schrijfdiensten bied ik aan tegen een redelijk tarief. Heb je vragen of wil je (vrijblijvend) een offerte aanvragen? Stuur mij gerust een berichtje via de contactpagina.