Diensten

Eline schrijft hier biedt diverse schrijfdiensten aan. Als je op zoek bent naar een recensent, tekstschrijver of redacteur kan ik je helpen! Wil je graag een correcte recensie over jouw boek? Een begrijpelijke (web)tekst? Of jouw tekst laten nakijken op taal- en stijlfouten, spelling, typefouten, grammatica en schoonheidsfoutjes? Lees hieronder meer over de diensten en werkwijze van Eline schrijft hier.

Ben je op zoek naar een boekrecensent? ๐Ÿ“š

Lezers vinden voor jouw boek is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je jouw boek in eigen beheer uitgeeft. Eline schrijft hier zet zich in om jouw boek onder de aandacht te brengen van lezers. Dit doe ik door middel van een verzorgde recensie en promotie op mijn socialmediakanalen. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft.

Opdrachtgevers: Stressed Out, Eva Linden, Uitgeverij Aspekt, Just Publishers, Droom Durf Doe, Hannah Byron, Dick van Zijderveld, New Book Collective, Standaard Uitgeverij, Uitgeverij Manteau, Holland Park Press, Quo Vadis Uitgeverij.

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als boekrecensent?

Ben je een uitgever of (selfpub) auteur en wil je dat ik een recensie schrijf over jouw boek? Neem gerust contact met mij op of lees hier mijn recensiebeleid.


Heb je een (SEO-) tekstschrijver nodig? ๐Ÿ“

Als (SEO-) tekstschrijver schrijf ik verschillende soorten teksten voor bedrijven en particulieren. Op deze teksten laat ik mijn kennis en creatieve pen (of eigenlijk: toetsenbord) graag los:

 • SEO-teksten*
 • Webteksten
 • Informatieve teksten
 • Productteksten
 • Artikelen voor (online) magazines
 • Reisverslagen

*Als tekstschrijver vind ik het belangrijk dat mijn SEO-teksten goed gevonden worden in zoekmachines. Wat ik nรณg belangrijker vind, is dat mijn SEO-tekst de beoogde boodschap duidelijk overbrengt. Ik zorg ervoor dat dit gebeurt op een manier die past bij jouw bedrijf. Zo krijg je een begrijpelijke tekst die persoonlijk is รฉn aansluit op de lezer/consument. Ik schrijf dus niet uitsluitend voor Google!

Opdrachtgevers: Fotofabriek, Stichting Gezondheid Nederland, Studentendrukwerk, Drukwerknodig.

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als (SEO-) tekstschrijver?

Bovenstaande tekstklussen bied ik aan tegen een redelijk tarief. Heb je een opdracht voor mij? Of heb je vragen? Neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Heb je een redacteur nodig? โœ…

Foutjes in jouw tekst zien er slordig en onprofessioneel uit. Is jouw tekst klaar om te worden gepubliceerd, maar twijfel je of hij ook foutloos is? Dan kan ik je helpen! Als redacteur plaats ik de puntjes op de ‘i’ van jouw tekst. Dit doe ik allereerst door jouw tekst te corrigeren door fouten (zoals in spelling, grammatica, interpunctie, taal-, en stijlfouten) op te sporen. Indien gewenst kan ik jouw tekst ook redigeren. Ik voorzie het document dan van advies en kijk jouw tekst na op inhoud, structuur, inconsistenties, tone of voice en call to action. De volgende teksten komen hiervoor bij mij in aanmerking:

 • Manuscripten
 • SEO-teksten
 • Webteksten
 • Informatieve teksten
 • Artikelen voor (online) magazines

Opdrachtgevers: Ambilicious.

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als redacteur?

Bovenstaande redactieklussen bied ik aan tegen een redelijk tarief. Heb je een opdracht voor mij? Of heb je vragen? Neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.