Disclaimer

Hoe gaat Eline schrijft hier om met gesponsorde links, copyright en aansprakelijkheid? Dat lees je hieronder in mijn disclaimer.

Affiliate marketing ๐Ÿ”—

Diverse artikelen op elineschrijfthier.nl bevatten een link naar het betreffende product op bol.com of libris.nl. Via zo een link is het mogelijk om het besproken boek, de film of cd te kopen. Door producten aan te schaffen via Libris steun je bovendien de boekensector! Af en toe plaats ik in een artikel een link naar een overeenkomstig product. Over dit bedrag ontvang ik vervolgens een kleine commissie. Hiermee financier ik weer de domein- en hostingkosten van mijn blog. ๐Ÿ™‚

Auteursrecht en copyright ยฉ๏ธ

Citeren uit teksten op Eline schrijft hier is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. Er heerst tevens copyright op het zelfgemaakte beeldmateriaal (voorzien van copyright aanduiding en eventueel een Eline schrijft hier logo). Derden mogen deze beelden niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Header ๐Ÿ–Œ๏ธ

De header is ontworpen door Eline schrijft hier. Derden mogen deze beelden niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Aansprakelijkheid โš ๏ธ

Eline schrijft hier is niet aansprakelijk voor schade door onjuistheden of onvolledigheden. Eline schrijft hier is evenmin aansprakelijk voor de inhoud op websites waarnaar op dit blog verwezen wordt. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is dan ook geheel voor eigen risico.