Disclaimer

Commissie

Diverse artikelen op Eline schrijft hier bevatten een link naar het betreffende product op bol.com. Via zo’n link is het mogelijk om het besproken boek, de film of cd te kopen. Af en toe plaats ik een link naar een overeenkomstig product. Over dit bedrag ontvang ik vervolgens een kleine commissie van 8%. Hiermee financier ik weer de domein- en hostingkosten van mijn blog. ๐Ÿ™‚

Auteursrecht en copyright

Citeren uit teksten op Eline schrijft hier is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. Er heerst tevens copyright op het zelfgemaakte beeldmateriaal (voorzien van copyright aanduiding en eventueel een Eline schrijft hier logo). Derden mogen deze beelden niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Header & Icons

De header is gemaakt door Vecktorpocket. Deze is vervolgens bewerkt door Eline schrijft hier. De icons die de categorieรซn aanduiden zijn gemaakt door rawpixel.com, mrsiraphol, freepik en Brett Jordan. Al deze beelden zijn gemaakt om vrij te gebruiken.

Aansprakelijkheid

Eline schrijft hier is niet aansprakelijk voor schade door onjuistheden of onvolledigheden. Eline schrijft hier is evenmin aansprakelijk voor de inhoud op websites waarnaar op dit blog verwezen wordt. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is dan ook geheel voor eigen risico.