Disclaimer

Affiliate marketing πŸ”—

Diverse artikelen op elineschrijfthier.nl bevatten een link naar het betreffende product op bol.com of bazarow.com. Via zo een link is het mogelijk om het besproken boek, de film of cd te kopen. Door producten aan te schaffen via Bazarow steunt u bovendien de boekensector! Af en toe plaats ik in een artikel een link naar een overeenkomstig product. Over dit bedrag ontvang ik vervolgens een kleine commissie. Hiermee financier ik weer de domein- en hostingkosten van mijn blog. πŸ™‚

Auteursrecht en copyright ©️

Citeren uit teksten op Eline schrijft hier is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. Er heerst tevens copyright op het zelfgemaakte beeldmateriaal (voorzien van copyright aanduiding en eventueel een Eline schrijft hier logo). Derden mogen deze beelden niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Header & Icons πŸ–ŒοΈ

De header is gemaakt door Vecktorpocket. Deze is vervolgens bewerkt door Eline schrijft hier. De icons die de categorieΓ«n aanduiden zijn gemaakt door rawpixel.com, mrsiraphol, freepik en Brett Jordan. Al deze beelden zijn gemaakt om vrij te gebruiken.

Aansprakelijkheid ⚠️

Eline schrijft hier is niet aansprakelijk voor schade door onjuistheden of onvolledigheden. Eline schrijft hier is evenmin aansprakelijk voor de inhoud op websites waarnaar op dit blog verwezen wordt. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is dan ook geheel voor eigen risico.