Over mij

Over Eline

Ik ben Eline, de persoon achter dit blog. Al van jongs af aan houd ik van schrijven. Zo schreef ik mijn eerste verhaal toen ik ongeveer zeven jaar was. Het was een dierenverhaal dat ik van de juf aan de klas mocht voorlezen. Na dit verhaal (dat precies 1 A4’tje lang was), volgde meer verhalen en later ook gedichten. Ik wilde iets met schrijven doen, dat was zeker.

Wat doe ik nu?

Inmiddels heb ik een achtergrond in de Letterkunde en Sociale Wetenschappen die ik in mijn teksten graag benut.

Naast artikelen voor Eline schrijft hier schrijf en redigeer ik als tekstschrijver en redacteur SEO geoptimaliseerde teksten voor verschillende bedrijven en websites. Van reisverhalen en recensies tot productteksten en informatieve teksten over gezondheid; ik doe het met veel liefde en plezier.

Ook ben ik sinds enkele jaren actief als recensent bij bookcommunity Hebban. In 2016 maakte ik deel uit van de jury voor de Hebban Debuutprijs. Tot slot schrijf ik artikelen en recensies voor AniWay Magazine dat vier keer per jaar verschijnt.

Voor vragen, schrijf- of recensie-opdrachten kunt u mij gerust een berichtje sturen via de contactpagina. Enkele van mijn gepubliceerde teksten en recensies vindt u hier. Mijn CV checken? Dat kan hier.

Als ik niet achter mijn computer zit te schrijven, kun je mij in het wild spotten in musea, boekwinkels, filmhuizen, op reis, bij concerten of met mijn neus in een boek. 😉

Eline schrijft hier op social media

Volg Eline schrijft hier op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Ook ben ik te vinden op online filmcommunity Letterboxd.