Over

Eline schrijft hier ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป

Leuk dat je een kijkje neemt op elineschrijfthier.nl! ๐Ÿ˜€ Ik ben Eline en ik werk als recensent, tekstschrijver en redacteur. Naast recenseren, schrijf en redigeer ik (SEO-geoptimaliseerde) teksten voor verschillende opdrachtgevers in de B2B- en B2C-sector. Dit doe ik als vaste auteur bij een tekstbureau en via de schrijfdiensten van Eline schrijft hier. Ik studeerde af in Letterkunde en de Sociale Wetenschappen; een combinatie van studies die bij mijn schrijfwerkzaamheden goed van pas komt.

Sinds enkele jaren ben ik actief als vaste (literair) recensent bij lezersplatform Hebban, inmiddels onderdeel van marketing- en communicatiebureau CPNB. In 2016 maakte ik deel uit van de jury voor de Hebban Debuutprijs. Als vaste redacteur schrijf ik artikelen en recensies voor AniWay Magazine dat vier keer per jaar in de winkel verschijnt. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het schrijven van gedichten en korte verhalen.

Wanneer ik niet achter mijn computer zit te schrijven, ben ik in het wild te spotten in musea, boekwinkels, filmhuizen, op reis, bij concerten, al sportend of met mijn neus in een boek.

Recensent, tekstschrijver of redacteur nodig? ๐Ÿ™‚

Als boekrecensent breng ik lezers graag in contact met boeken. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft. Benieuwd wie jou al voorgingen? Dat zie je binnenkort in mijn portfolio. Een recensieverzoek indienen? Stuur mij gerust een berichtje via de contactpagina. Meer weten over Eline schrijft hier als boekrecensent? Lees hier mijn recensiebeleid.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver met SEO skills of een redacteur met een kritische blik? Bekijk hier mijn schrijfdiensten en binnenkort portfolio of neem direct contact met mij op. Mijn cv checken? Neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Eline schrijft hier op social media ๐Ÿ“ฑ

Niets meer missen? Volg Eline schrijft hier op Facebook, Twitter en Instagram.