Over

Eline en Eline schrijft hier ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป

Leuk dat je een kijkje neemt op elineschrijfthier.nl! ๐Ÿ˜€ Ik ben Eline en ik werk als recensent, tekstschrijver en redacteur. Naast recenseren, schrijf en redigeer ik (SEO geoptimaliseerde) teksten voor verschillende opdrachtgevers in de B2B- en B2C-sector. Dit doe ik bij een tekstbureau en via de schrijfdiensten van Eline schrijft hier. Ik studeerde af in Letterkunde en de Sociale Wetenschappen; een combinatie van studies die bij mijn schrijfwerkzaamheden goed van pas komt.

Sinds 2016 schrijf ik over recent verschenen literatuur en romans als vaste (literair) recensent bij lezersplatform Hebban โ€” inmiddels onderdeel van marketing- en communicatiebureau CPNB. Ook maakte ik deel uit van de jury voor de Hebban Debuutprijs. Daarnaast schrijf ik als vaste redacteur mee aan de inhoud van AniWay Magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Eline schrijft hier begon in 2016 als mijn persoonlijke site en is inmiddels uitgegroeid tot een combinatie van een blog en een schrijversdienst. Iedere maandag (en soms extra op donderdag) bespreek ik hier boeken, films en series. De focus ligt hierbij op literatuur, filmhuisfilms, Netflix-series, anime, psychologie en coming-of-age.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het schrijven van gedichten en korte verhalen. Wanneer ik niet achter mijn computer zit te schrijven, ben ik in het wild te spotten in musea, boekwinkels, filmhuizen, op reis, bij concerten, al sportend of met mijn neus in een boek.

Recensent, tekstschrijver of redacteur nodig? ๐Ÿ™‚

Als boekrecensent breng ik lezers graag in contact met boeken. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft. Wil je een recensieverzoek indienen? Stuur mij gerust een berichtje via de contactpagina. Meer weten over Eline schrijft hier als boekrecensent? Lees mijn recensiebeleid.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver met SEO-skills of een redacteur met een kritische blik? Bekijk mijn schrijfdiensten of neem direct contact met mij op. Mijn cv checken? Neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Eline schrijft hier op social media ๐Ÿ“ฑ

Niets meer missen? Volg Eline schrijft hier op Facebook, Twitter en Instagram.