Over

Eline schrijft hier

Hallo! πŸ˜€ – Welkom op elineschrijfthier.nl! Ik ben Eline en sinds 2016 schrijf ik wekelijks artikelen en recensies voor Eline schrijft hier. Daarnaast schrijf en redigeer ik als tekstschrijver en redacteur SEO-geoptimaliseerde teksten voor verschillende bedrijven en websites. Ik heb een achtergrond in de Letterkunde en de Sociale Wetenschappen en die komt bij mijn schrijfwerkzaamheden goed van pas.

In mijn vrije tijd ben ik sinds enkele jaren actief als recensent bij bookcommunity Hebban. In 2016 maakte ik deel uit van de jury voor de Hebban Debuutprijs. Als vaste redacteur schrijf ik artikelen en recensies voor AniWay Magazine dat vier keer per jaar in de winkel verschijnt. Ook besteed ik mijn tijd graag aan het schrijven van gedichten en korte verhalen.

Als ik niet achter mijn computer zit te schrijven, ben ik in het wild te spotten in musea, boekwinkels, filmhuizen, op reis, bij concerten, al sportend of met mijn neus in een boek. πŸ˜‰

Recensent of tekstschrijver nodig?

Bent u op zoek naar een tekstschrijver of recensent? U kunt voor vragen, schrijf- of recensie-opdrachten gerust contact met mij opnemen door een berichtje te sturen via de contactpagina. In mijn portfolio kunt u enkele van mijn gepubliceerde teksten en recensies bekijken. Mijn cv checken? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn.

Eline schrijft hier op social media

Niets meer missen? Volg Eline schrijft hier op Facebook, Twitter of Instagram. πŸ™‚