Belangrijke mededeling – Nieuwe website: elineschrijfthier.nlLeestijd: 1 min.

7 augustus 2017

Een aantal van jullie is het al opgevallen dat mijn blog sindskort een nieuwe layout en logo heeft gekregen. Deze veranderingen zijn onderdeel van een groter plan, want na 1,5 jaar bloggen heb ik nu de knoop doorgehakt om Eline schrijft hier zelf te gaan hosten en daar hoort natuurlijk ook een eigen domein bij!

elineschrijfthier.nl

Binnenkort zal Eline schrijft hier te vinden zijn op elineschrijfthier.nl. Géén wordpress.com meer en dat staat stiekem toch een stuk professioneler! Als het goed is zullen wordpress-volgers gewoon ‘meeverhuizen’ naar dit nieuwe domein. Volgers die zich met hun e-mailadres hebben geabonneerd, zullen zich waarschijnlijk even opnieuw moeten abonneren. Het precieze hiervan weet ik ook nog niet, maar te zijner tijd zal ik hier nog meer over laten weten.

Spannend

Als je zou vragen of ik het spannend vind dan zeg ik volmondig: ja. Dit wordt de eerste keer dat ik een website ga hosten en na een berg research kan ik alleen maar hopen dat het allemaal goed zal verlopen. Oké, dit klinkt alsof ik er geen vertrouwen in heb, maar er zijn toch een hoop dingen waar rekening mee gehouden moet worden. En dat brengt me op het volgende punt:

Tijdelijk geen blogs

Veel functies die door de gratis wordpress-versie worden geregeld zullen nu op mijn schouders terecht gaan komen. Omdat ik er in de eerste plaats voor wil zorgen dat alles zo goed mogelijk gaat draaien, zullen er tijdelijk geen nieuwe blogs verschijnen. Als mijn nieuwe website naar behoren functioneert zal ik, als vanouds, weer elke maandag en donderdag een blogje plaatsen.

Tot dan? 🙂

Geef een reactie op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op
%d bloggers liken dit: