Redactie

Als copywriter en redacteur ga ik voor je aan de slag met het schrijven van content en de redactie van manuscripten. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op! ๐Ÿ“ฉ

๐Ÿซ‚ Doeltreffende verhalende content met een menselijk karakter

โœ… Je wil content die scoort. Met een authentiek en inlevend verhaal dat blijft hangen. Daarnaast is het belangrijk dat de content inhoudelijk klopt, want jouw project of organisatie informeert รฉn ondersteunt je doelgroep.

Als copywriter en ghostwriter met kennis van SEO, storytelling en psychologie help ik je met het vertellen van een overtuigend en menselijk verhaal en hoe je dit verhaal doeltreffend inzet.

Je kunt bij me terecht voor het schrijven van verschillende soorten content. Van zakelijke en informatieve teksten tot webteksten en socialmediaberichten. Het uitwerken van strategieรซn voor contentmarketing doe ik eveneens voor je. Ik draag bij aan zowel korte als langdurige projecten en werk samen met uitgeverijen en (maatschappelijke) organisaties.

Maak mijn content(strategie) โœ…

Dit zeggen een aantal opdrachtgevers over mij als copywriter:

๐Ÿ”‹ Jouw manuscript met een goed gevoel publiceren

โœ… Je hebt een tekst geschreven, maar je bent er niet helemaal zeker van of je zinnen grammaticaal kloppen, de interpunctie goed is en of er nog tik- en spellingsfouten in staan.

โœ… Je twijfelt over de inhoud van je tekst. Zijn alle feitelijke onjuistheden en inconsistenties eruit? Heeft de tekst een duidelijke opbouw, toon en structuur? Kortom: is jouw verhaal foutloos รฉn lekker leesbaar?

Als redacteur met kennis van en gevoel voor taal help ik je deze onzekerheden en twijfels weg te nemen.

Nadat je je tekst hebt geschreven wil je hem met een goed gevoel publiceren. Gewapend met een frisse blik en een kop (groene) thee zorg ik daarvoor door jouw manuscript te corrigeren of te redigeren. Je kunt me daarnaast inschakelen voor een korte redactie. Deze tekst check is tot 3000 woorden en interessant voor beginnende schrijvers. Ik ga aan de slag met zowel fictie als non-fictie, en corrigeer en redigeer digitaal (pdf en Word) en op papier.

Corrigeer, redigeer of check mijn tekst โœ…

redactie_icon

Dit zeggen een aantal opdrachtgevers over mij als redacteur:

  • redactiewerk-2-1