Redactie

๐Ÿ“š Jouw boek onder de aandacht brengen van lezers?

Lezers vinden voor jouw boek is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je jouw boek in eigen beheer uitgeeft. Eline schrijft hier zet zich in om jouw boek onder de aandacht te brengen van lezers. Dit doe ik door een verzorgde recensie te schrijven (die ik ook plaats op Hebban) en door promotie op mijn socialmediakanalen. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft. Ben je een uitgever of (selfpub) auteur en wil je dat ik een recensie schrijf over jouw boek?

Recenseer mijn boek! โœ…

(Of lees eerst mijn recensiebeleid.)

Reacties van opdrachtgevers:

๐Ÿ“ Heb je een doeltreffende tekst nodig?

Voor uitgeverijen, bedrijven en particulieren schrijf ik doeltreffende teksten. Van blogs en socialmediaberichten tot nieuwsbrieven en informatieve artikelen. Onderwerpen waar ik โ€“ van breed naar niche โ€“ in thuis ben zijn: psychologie, letterkunde, content marketing, neerlandistiek en Japanse (pop)cultuur. Buiten deze onderwerpen kan ik echter ook veel voor jou(w bedrijf) betekenen. Het doen van onderzoek schuw ik niet, daarom bijt ik me geregeld vast in tekstopdrachten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Heb je een tekstschrijver of ghostwriter nodig met kennis van SEO?

Schrijf mijn tekst! โœ…

Reacties van opdrachtgevers:

๐Ÿ“‘ Jouw tekst publiceren zonder fouten?

Is je tekst klaar om te worden gepubliceerd? Maar twijfel je of hij ook sterk en foutloos is? Ik kan je helpen door je tekst na te kijken en hem te verbeteren daar waar nodig. Als je zeker bent van wat je op papier hebt gezet, maar er toch een frisse blik naar wil laten kijken, kan ik jouw tekst voor je corrigeren. Heb je veel vragen, twijfels, onzekerheden? Dan help ik je door jouw tekst te redigeren. Heb je in enkele paginaโ€™s de opzet van je tekst uitgeschreven, en wil je daar feedback op? Je kunt bij mij ook terecht voor een tekst check. In principe sta ik voor iedere soort tekst open, en ga ik aan de slag met zowel fictie als non-fictie. Wil je jouw tekst publiceren zonder fouten รฉn zonder zorgen?

Corrigeer, redigeer of check mijn tekst! โœ…

proofreaders-marks_icon

Reacties van opdrachtgevers: