Redactie

Als copywriter en redacteur ga ik voor je aan de slag met het schrijven van content en de redactie van manuscripten. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op! 📩

🫂 Doeltreffende verhalende content met een menselijk karakter*

Je wil content die scoort. Met een authentiek en inlevend verhaal dat blijft hangen. Daarnaast is het belangrijk dat de content inhoudelijk klopt, want jouw project of organisatie informeert én ondersteunt je doelgroep.

Als copywriter en ghostwriter met kennis van SEO, storytelling en psychologie help ik je met het vertellen van een overtuigend en menselijk verhaal en hoe je dit verhaal doeltreffend inzet.

Je kunt bij me terecht voor het schrijven van verschillende soorten content. Van zakelijke en informatieve teksten tot webteksten en socialmediaberichten. Het uitwerken van strategieën voor contentmarketing doe ik eveneens voor je. Ik draag bij aan zowel korte als langdurige projecten en werk samen met uitgeverijen en (maatschappelijke) organisaties. Via de oranje button hieronder vraag je een verzoek voor content aan.

Maak mijn content(strategie) ✅

*Met een menselijk karakter bedoel ik een tekst die tot de lezer spreekt, zich inleeft in de beoogde doelgroep en een emotie oproept
waar de lezer iets mee kan. Wil je zo’n tekst voor jouw project of organisatie? Klik op de oranje button hierboven om contact op te nemen.

😁 Ervaringen van opdrachtgevers met mijn werk als copywriter en ghostwriter:

🔋 Jouw manuscript met een goed gevoel* publiceren

Je hebt een tekst geschreven, maar je bent er niet helemaal zeker van of je zinnen grammaticaal kloppen, de interpunctie goed is en of er nog tik- en spellingsfouten in staan.

Je twijfelt over de inhoud van je tekst. Zijn alle feitelijke onjuistheden en inconsistenties eruit? Heeft de tekst een duidelijke opbouw, toon en structuur? Kortom: is jouw verhaal foutloos én lekker leesbaar?

Als redacteur met kennis van en gevoel voor taal help ik je deze onzekerheden en twijfels weg te nemen.

Nadat je je tekst hebt geschreven wil je hem met een goed gevoel publiceren. Gewapend met een frisse blik en een kop (groene) thee zorg ik daarvoor door jouw manuscript te corrigeren of te redigeren. Via de groene button hieronder stuur je me een redactieverzoek.

Fictie

(jeugd)literatuur
romans

Non-fictie

psychologie en persoonlijke ontwikkeling
autobiografieën en waargebeurde verhalen

Corrigeer of redigeer mijn tekst ✅

*Een tekst met een goed gevoel publiceren betekent voor mij meer dan enkel een foutloos, leesbaar en inhoudelijk correct verhaal de wereld in brengen. Ik vind het belangrijk om jou als auteur het gevoel te geven dat jouw manuscript na mijn redactie nog steeds van jou is. Het is immers jouw tekst!
Hoe ik dat aanpak? Klik op de groene button hierboven om contact op te nemen.

redactie_icon

😁 Ervaringen van opdrachtgevers met mijn werk als redacteur:

  • redactiewerk-1-1
  • redactiewerk-2-2
  • redactiewerk-4