Redactie

proofreaders-marks_icon

Eline schrijft hier biedt diverse schrijfdiensten aan. Als je op zoek bent naar een recensent, tekstschrijver of redacteur kan ik je helpen. Wil je graag een correcte recensie over jouw boek? Een begrijpelijke (web)tekst? Of jouw tekst of manuscript laten nakijken op fouten? Lees hieronder meer over de diensten en werkwijze van Eline schrijft hier.

Ben je op zoek naar een boekrecensent? ๐Ÿ“š

Lezers vinden voor jouw boek is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je jouw boek in eigen beheer uitgeeft. Eline schrijft hier zet zich in om jouw boek onder de aandacht te brengen van lezers. Dit doe ik door middel van een verzorgde recensie en promotie op mijn socialmediakanalen. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft.

Opdrachtgevers:

๐Ÿ’ก Lees hier ervaringen van klanten

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als boekrecensent?

Ben je een uitgever of (selfpub) auteur en wil je dat ik een recensie schrijf over jouw boek? Neem contact met me op of lees hier mijn recensiebeleid.


Heb je een tekstschrijver nodig? ๐Ÿ“

Als tekstschrijver schrijf ik verschillende soorten teksten voor bedrijven en particulieren. Heb je een opdracht voor me over een onderwerp waar ik al veel vanaf weet? Dan gaat het mogelijk โ€“ van breed naar niche โ€“ over: letterkunde, (gezondheids)psychologie, content marketing, iets Japans, negentiende-eeuwse literatuur of Griekse en Romeinse mythologie. Buiten deze onderwerpen kan ik echter ook veel voor jou betekenen. Het doen van onderzoek schuw ik namelijk niet, daarom schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op deze teksten laat ik mijn kennis en creatieve pen (of eigenlijk: toetsenbord) graag los:

 • SEO-teksten*
 • Webteksten
 • Informatieve teksten
 • Socialmediaberichten en advertenties
 • Funnels en marketingteksten
 • Productteksten
 • Reisverslagen

*Als tekstschrijver vind ik het belangrijk dat mijn SEO-teksten goed gevonden worden in zoekmachines. Wat ik nรณg belangrijker vind, is dat mijn SEO-tekst de beoogde boodschap duidelijk overbrengt. Ik zorg ervoor dat dit gebeurt op een manier die past bij jouw bedrijf. Zo krijg je een begrijpelijke tekst die persoonlijk is รฉn aansluit op de lezer/consument. Ik schrijf dus niet uitsluitend voor Google.

Opdrachtgevers:

๐Ÿ’ก Lees hier ervaringen van klanten

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als tekstschrijver?

Bovenstaande tekstklussen bied ik aan tegen een passend tarief. Heb je een opdracht voor mij? Of heb je vragen? Neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.


Heb je een redacteur nodig? โœ…

Foutjes in jouw tekst zien er slordig en onprofessioneel uit. Is jouw tekst klaar om te worden gepubliceerd, maar twijfel je of hij ook foutloos is? Dan kan ik je helpen! Als redacteur plaats ik de puntjes op de ‘i’ van jouw tekst. Dit doe ik allereerst door jouw tekst te corrigeren door fouten (zoals in spelling, grammatica, interpunctie, taal-, en stijlfouten) op te sporen. Indien gewenst kan ik jouw tekst ook redigeren. Ik haal dan de fouten uit jouw tekst waarna ik het document voorzie van advies. Hierbij kijk ik jouw tekst na op inhoud, structuur, inconsistenties, tone of voice en call to action. Tot slot kan ik jouw tekst proeflezen. Ik let dan niet op spelling en grammatica, maar kijk enkel of jouw tekst inhoudelijk klopt. Je krijgt van mij een kort verslag met daarin de positieve kanten en verbeterpunten van jouw tekst. De volgende teksten komen hiervoor bij mij in aanmerking:

 • Manuscripten*
 • SEO-teksten
 • Webteksten
 • Informatieve teksten
 • Artikelen

*Ik sta open voor het corrigeren, redigeren en proeflezen van zowel (literaire) fictie als (wetenschappelijke) non-fictie.

Opdrachtgevers:

๐Ÿ’ก Lees hier ervaringen van klanten

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als redacteur?

Bovenstaande redactieklussen bied ik aan tegen een passend tarief. Heb je een opdracht voor mij? Of heb je vragen? Neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.