4x Voorjaar SpecialLeestijd: 3 min.

2 april 2018
voorjaar-special-1_header

De zomertijd is al even in gegaan, de dagen worden zonniger (nou ja, het blijft Nederland) en de bloemen bloeien op. Ja, het voorjaar hangt in de lucht! In deze post geef ik vier tips om het voorjaar nog meer in huis te halen. Lees snel verder!

de-jasmijnzussen-corina-bomann

1. Boek | Corina Bomann – De jasmijnzussen ­– RECENSIE

Als haar verloofde Robert na een auto-ongeluk in een coma belandt, gaat modefotografe Melanie Sommer als afleiding de zolder van haar oma’s opruimen. Daar stuit ze op een envelop met een jeugdfoto van haar overgrootmoeder Hanna. Door de vondst komt Melanie achter het levensverhaal van Hanna dat ze al die jaren heeft verzwegen. De jasmijnzussen is een romantisch verhaal vol historie en cultuur. Met de bloemrijke kaft straalt het voorjaar er vanaf!

2. Film | Universal Pictures – HOP RECENSIE

Op het moment dat vader Paashaas besluit met pensioen te gaan, moet zijn zoon E.B. (Russell Brand) hem opvolgen. Maar E.B. wil geen Paashaas worden. Zijn droom is om als drummer in een rockband te spelen. De luie twintiger Fred (James Marsden) zit ook met een dilemma: hij heeft zijn ouders beloofd om voor Pasen een baan te vinden, maar hoe krijgt hij dat voor elkaar als hij niet eens op tijd kan komen bij een sollicitatiegesprek? Als E.B. naar Hollywood vertrekt om zijn muziekdroom na te jagen, raken de levens van E.B. en Fred met elkaar verwikkeld. HOP (2011) is de perfect paasfilm en creëert met veel humor en muziek een heerlijke voorjaarssfeer.

3. Serie | Studio feel. – Tsuki ga Kirei RECENSIE

De 14-jarige Kotarou Azumi en zijn klasgenootje Akane Mizuno raken in het laatste jaar van de Middle School verliefd. Terwijl hun liefde langzaam opbloeit, komen er steeds meer obstakels op hun pad. Zullen ze in staat zijn om deze moeilijkheden samen te overwinnen? Het voorjaar zit in Tsuki ga Kirei (As The Moon, So Beautiful, 2017) verstopt in de details: een tienerliefde, pasteltinten en een overdaad aan bloesem.

4. Muziek | Shawn Mendes – Lost in Japan


Welke van deze voorjaarstips heb jij al gelezen/gekeken/geluisterd? 🙂

Volg mij op:

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: