Onbevooroordeeld en deskundig
/ 13 oktober 2021

Eline heeft inmiddels drie boeken van mij gerecenseerd, twee romans en een verhalenbundel. Zij geeft de boeken een kans zonder de auteur naar de mond te praten. Eerlijk geeft zij haar mening; ook als ze over iets minder enthousiast is, vermeldt ze dat. Zodoende zijn haar recensies niet alleen voor lezers interessant, maar ook voor de schrijver. Verder zijn haar stukken goed leesbaar en taalkundig correct. Ten slotte verloopt het contact met haar altijd prettig en vriendelijk.

Eline is een professional
/ 20 september 2021

Eline is een professional, dat merk je aan alles: ze is taalvaardig, grammaticaal uitstekend onderlegd, zorgvuldig en betrokken. Ik laat haar mijn manuscripten corrigeren -dat doet ze goed en ze haalt de deadline altijd. Daarnaast is Eline een ervaren recensent: haar mening over mijn boek onderbouwde ze met steekhoudende argumenten.

Uitstekende recensies!
/ 17 september 2021

Eline haar recensies lees ik al jaren met heel erg veel plezier! Als je haar recensies over boeken leest, wil je ze graag zelf ook gaan lezen. Maar dit geldt eveneens voor de films, series en muziek die zij plaatst, om die dan te willen zien en beluisteren. De recensies zijn erg goed opgesteld en maken je nieuwsgierig. Zij weet de essentie van een verhaal goed te verwoorden, zonder daarbij zaken te verklappen. Kortom, een recensie van Eline is meer dan de moeite en ik zou zeggen, lekker blijven doorgaan ermee Eline! Heel goed werk!