Recensiebeleid

📚 Jouw boek onder de aandacht brengen van lezers

Lezers vinden voor je boek is niet altijd even makkelijk. Als boekrecensent breng ik jouw boek onder de aandacht van lezers. Dit doe ik door een verzorgde recensie te schrijven en door promotie op Hebban en mijn socialmediakanalen. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of je boek bij een uitgeverij verschijnt of het in eigen beheer uitgeeft.

✅ Recensiebeleid

  1. Ik lees bij voorkeur literaire (jeugd)romans. Genres die ik doorgaans lees en recenseer zijn: coming-of-age romans, psychologische romans, magisch-realistische romans en historische romans (de klassieke oudheid, de negentiende eeuw, Eerste en Tweede Wereldoorlog). Daarnaast lees en recenseer ik (literaire) non-fictie over de onderwerpen psychologie, geschiedenis, schrijven en reizen.
  2. Recensie-exemplaren kunnen zowel fysiek als digitaal (ePub of pdf) bij mij worden aangeleverd.
  3. Ik streef ernaar om recensie-exemplaren altijd te lezen en binnen enkele weken te recenseren. Mijn recensies zullen zowel op Eline schrijft hier als op Hebban en Goodreads worden geplaatst.
  4. Naast de hierboven genoemde platformen, plaats ik mijn recensie van je boek ook op mijn socialmediakanalen.
  5. Mijn recensies zijn eerlijk, dus ook negatieve recensies zullen weleens voorkomen. Wanneer ik niet onder de indruk ben van een boek, blijf ik echter altijd constructief en respectvol. Voor een overzicht van mijn reeds gepubliceerde recensies verwijs ik je eveneens naar Eline schrijft hier en mijn profiel op Hebban.

Recensieverzoek indienen ✅

matilda-30-library
© Quentin Blake

😁 Ervaringen van opdrachtgevers met mijn werk als recensent:


Ontdek meer van Eline schrijft hier

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.