Over Eline

my-ideal-library_icon

Mijn naam is Eline van der Boog (1991) en ik werk als recensent, tekstschrijver en redacteur bij onder meer lezersplatform Hebban, uitgeverij Van Driel Publishing en voor diverse uitgevers, auteurs en particulieren via Eline schrijft hier. Sinds 2019 zit ik in de redactie van tijdschrift AniWay Magazine. Na het gymnasium studeerde ik af in letterkunde en psychologie aan de Universiteit Utrecht en Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend deed ik werkervaring op als webredacteur in het boekenvak bij Stichting CPNB te Amsterdam en als tekstschrijver bij een tekstbureau.

Op mijn blog schrijf ik wekelijks artikelen en recensies over boeken, films en series. De focus in deze artikelen ligt voornamelijk op (jeugd)literatuur, psychologie, geschiedenis, arthouse, reisverhalen, coming-of-age en anime.

Recensent, tekstschrijver of redacteur nodig? ๐Ÿ™‚

Als boekrecensent breng ik lezers graag in contact met boeken. Om een recensieverzoek in te dienen maakt het niet uit of jouw boek bij een uitgeverij verschijnt of dat je het in eigen beheer uitgeeft. Wil je een recensieverzoek indienen? Stuur me een berichtje via de contactpagina. Meer weten over Eline schrijft hier als boekrecensent? Lees mijn recensiebeleid.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver met SEO-skills of een redacteur met een kritische blik? Bekijk mijn schrijfdiensten of neem direct contact met me op.

Eline schrijft hier op social media ๐Ÿ“ฑ