Over Eline

Mijn naam is Eline van der Boog en ik schrijf hier met enthousiasme, diepgang en een open maar kritische blik over (jeugd)literatuur en psychologie. Als fanatieke boekenwurm recenseer ik wekelijks boeken op Eline schrijft hier. Ik breng boeken onder de aandacht van lezers. Daarnaast help ik uitgeverijen, self-publishing auteurs en (maatschappelijke) organisaties met het schrijven van content(strategieรซn) en het corrigeren en redigeren van manuscripten.

Ik studeerde Psychologie en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht en de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend liep ik stage in het boekenvak. Ik schreef teksten voor campagnes zoals de Boekenweek en De Kinderjury en werkte mee aan leesbevordering. Daarbij deed ik kennis op over contentmarketing en het doeltreffend inzetten van SEO-copywriting en storytelling voor verschillende doelgroepen. Om mijn redactionele vaardigheden verder te ontwikkelen, volgde ik na mijn studies een cursus en masterclass tekstredactie.

Door mijn studieachtergrond heb ik affiniteit met het corrigeren en redigeren van (jeugd)literatuur, romans en (non-fictie) boeken over psychologie. Bij uitgeverij Van Driel Publishing draag ik bij aan het mentale welzijn van (jonge) lezers als copywriter. Verder werk ik er marketingstrategieรซn uit en corrigeer en redigeer ik romans en educatieve en psychologische boeken voor kinderen en volwassenen. Als recensent bij lezersplatform Hebban schrijf ik sinds een aantal jaren met veel plezier recensies over recent verschenen literatuur en romans.

๐Ÿ’ฌ Samenwerken met Eline schrijft hier

Taalvaardig, structureren, analyseren, zelfexpressie, emotionele intelligentie en verbeeldingskracht โ€“ dankzij ons geweldige brein zijn het vaardigheden waar iedereen in meer of mindere mate over beschikt. Vaardigheden waar je, met de juiste mindset, beter in kunt worden. Die je kunt vergroten. Ze vormen dan ook de speerpunten van de werkwijze van Eline schrijft hier. Door te werken vanuit motivatie, ontwikkeling en positieve groei zorg ik ervoor dat jij iets aan mij hebt. Of dit nu als recensent, copywriter of redacteur is.

Neem vrijblijvend contact op ๐Ÿ“ฉ