Copywriting en redactie

Als copywriter en redacteur ga ik voor je aan de slag met het schrijven van teksten, het uitwerken van de contentstrategie en de redactie van manuscripten. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op! 📩

🫂 Verhalende teksten met een menselijk karakter*

Je wil een tekst die raakt. Met een authentiek en inlevend verhaal dat blijft hangen. Daarnaast is het belangrijk dat de tekst inhoudelijk klopt, want jouw project of organisatie informeert én ondersteunt je doelgroep.

Als copywriter en ghostwriter met kennis van SEO, storytelling en psychologie help ik je met het vertellen van een overtuigend en menselijk verhaal en hoe je dit verhaal doeltreffend inzet.

Je kunt bij me terecht voor het schrijven van verschillende soorten teksten. Van zakelijke en informatieve teksten tot webteksten en socialmediaberichten. Het uitwerken van strategieën voor contentmarketing doe ik eveneens voor je. Ik draag bij aan zowel korte als langdurige projecten en werk samen met uitgeverijen en (maatschappelijke) organisaties binnen de ggz.

Schrijf mijn tekst of contentstrategie ✅

*Met een menselijk karakter bedoel ik een tekst die tot de lezer spreekt, zich inleeft in de beoogde doelgroep en een emotie oproept waar de lezer iets mee kan. Wil je zo’n tekst voor jouw project of organisatie? Klik op de button of link hierboven om contact op te nemen.

😁 Ervaringen van opdrachtgevers met mijn werk als copywriter en ghostwriter:

🌱 Jouw manuscript met zelfvertrouwen* publiceren

Je hebt een tekst geschreven, maar je bent er niet helemaal zeker van of je zinnen grammaticaal kloppen, de interpunctie goed is en of er nog tik- en spellingsfouten in staan.

Je twijfelt over de inhoud van je tekst. Zijn alle feitelijke onjuistheden en inconsistenties eruit? Heeft de tekst een duidelijke opbouw, toon en structuur? Kortom: is jouw verhaal foutloos én lekker leesbaar?

Als redacteur met kennis van en gevoel voor taal help ik je deze onzekerheden en twijfels weg te nemen.

Nadat je je tekst hebt geschreven, wil je hem met een gezonde dosis zelfvertrouwen publiceren. Gewapend met een frisse blik en een kop (groene) thee zorg ik daarvoor door jouw manuscript te corrigeren of te redigeren.

Fictie

(jeugd)literatuur
romans

Non-fictie

psychologie en persoonlijke ontwikkeling
autobiografieën en waargebeurde verhalen

Corrigeer of redigeer mijn manuscript ✅

*Na mijn redactie dient jouw manuscript nog steeds te voelen als jouw verhaal. Foutloos, leesbaar en inhoudelijk correct, maar met behoud van jouw unieke schrijfstem. Een verhaal publiceren waar je zelf (een beetje) trots op kunt zijn, dáár krijgt jouw zelfvertrouwen een boost van. Meer weten? Klik op de button of link hierboven om contact op te nemen.

redactie_icon

😁 Ervaringen van opdrachtgevers met mijn werk als redacteur:

  • redactiewerk-1-1
  • redactiewerk-2-2
  • redactiewerk-4

Ontdek meer van Eline schrijft hier

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.