Recensiebeleid

๐Ÿ“š โ€˜Ben je een (selfpub) auteur of uitgever en wil je dat ik een recensie schrijf over jouw boek?โ€™

Eline schrijft hier staat open voor recensieverzoeken. Op deze pagina lees je mijn recensiebeleid zodat je, voordat je contact met mij opneemt, een beeld hebt van mijn werkwijze en er zeker van bent dat jouw boek past binnen de genres die ik veelal lees en recenseer.

โœ… Recensiebeleid

  1. Ik lees bij voorkeur literaire (jeugd)romans. Genres die ik doorgaans lees en recenseer zijn: coming-of-age romans, psychologische romans, magisch-realistische romans en historische romans (de klassieke oudheid, de negentiende eeuw, Eerste en Tweede Wereldoorlog). Daarnaast lees en recenseer ik (literaire) non-fictie over de onderwerpen psychologie, geschiedenis, schrijven en reizen.
  2. Recensie-exemplaren kunnen zowel fysiek als digitaal (ePub of pdf) bij mij worden aangeleverd.
  3. Ik streef ernaar om recensie-exemplaren altijd te lezen en binnen enkele weken te recenseren. Mijn recensies zullen zowel op Eline schrijft hier, als op Hebban en Goodreads worden geplaatst.
  4. Naast de hierboven genoemde platformen, plaats ik mijn recensie van je boek ook op mijn socialmediakanalen: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.
  5. Mijn recensies zijn eerlijk, dus ook negatieve recensies zullen weleens voorkomen. Wanneer ik niet onder de indruk ben van een boek, blijf ik echter altijd constructief en respectvol. Voor een overzicht van mijn reeds gepubliceerde recensies verwijs ik je eveneens naar Eline schrijft hier en mijn profiel op Hebban.

Recensieverzoek indienen โœ…

matilda-30-library
ยฉ Quentin Blake