Recensiebeleid

“Bent u een auteur, uitgever of selfpubber en wilt u dat ik een recensie schrijf over uw boek?” ๐Ÿ“š

Eline schrijft hier staat open voor recensieverzoeken! Op deze pagina leest u mijn recensiebeleid zodat u, voordat u contact met mij opneemt, er zeker van bent dat uw boek iets is wat ik graag zal lezen en recenseren.

Recensiebeleid โœ…

  • Ik recenseer zowel proza (short stories, novella’s en romans) als poรซzie. Ik lees bij voorkeur literaire romans. Genres die ik graag lees zijn coming-of-age romans, psychologische romans, magisch-realistische romans, historische romans (Middeleeuwen, 19e eeuw, Eerste of Tweede Wereldoorlog) en eventueel fantasy.
  • Recensie-exemplaren kunnen zowel fysiek als digitaal (ePub of PDF) bij mij worden aangeleverd. Daarnaast accepteer ik ook selfpub-boeken. Bij voorkeur vallen ook deze binnen de bovengenoemde genres die ik graag lees.
  • Ik streef ernaar om recensie-exemplaren altijd te lezen en binnen 2-6 weken te recenseren. Mijn recensies zullen zowel op mijn blog, als op Hebban worden geplaatst. (Eventueel ook op Bol.com en Goodreads).
  • Mijn recensies zijn eerlijk, dus ook negatieve recensies zullen weleens voorkomen. Wanneer ik niet onder de indruk ben van een boek, blijf ik echter altijd constructief en respectvol. Voor een overzicht van mijn reeds gepubliceerde recensies verwijs ik u eveneens naar mijn Hebban-page en mijn blog.

Voor het indienen van een recensieverzoek verwijs ik u naar de contactpagina.