Recensiebeleid

a-readers-manifesto_icon

“Ben jij een auteur, uitgever of selfpubber en wil je dat ik een recensie schrijf over jouw boek?” ๐Ÿ“š

Eline schrijft hier staat open voor recensieverzoeken. Op deze pagina lees je mijn recensiebeleid zodat je, voordat je contact met mij opneemt, een beeld hebt van mijn werkwijze en er zeker van bent dat jouw boek iets is wat ik graag zal lezen en recenseren.

Recensiebeleid โœ…

  • Ik recenseer zowel proza (romans, novelles en korte verhalen) als poรซzie. Ik lees bij voorkeur literaire romans. Genres die ik daarbinnen graag lees en recenseer zijn: coming-of-age romans, psychologische romans, magisch-realistische romans en historische romans (de Oudheid, de negentiende eeuw, Eerste en Tweede Wereldoorlog). Non-fictie boeken lees en recenseer ik over de onderwerpen psychologie, gezondheid, geschiedenis, schrijven en reizen.
  • Recensie-exemplaren kunnen zowel fysiek als digitaal (ePub of pdf) bij mij worden aangeleverd. Daarnaast accepteer ik ook selfpub boeken. Bij voorkeur vallen ook deze binnen de bovengenoemde genres die ik graag lees.
  • Ik streef ernaar om recensie-exemplaren altijd te lezen en binnen enkele weken te recenseren. Mijn recensies zullen zowel op Eline schrijft hier, als op Hebban worden geplaatst. (Eventueel ook op Bol.com en op Goodreads).
  • Laat je jouw boek door mij recenseren? Naast de hierboven genoemde platformen, plaats ik mijn recensie van jouw boek ook op mijn socialmediakanalen: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.
  • Mijn recensies zijn eerlijk, dus ook negatieve recensies zullen weleens voorkomen. Wanneer ik niet onder de indruk ben van een boek, blijf ik echter altijd constructief en respectvol. Voor een overzicht van mijn reeds gepubliceerde recensies verwijs ik je eveneens naar mijn Hebban-page en Eline schrijft hier.

Voor het indienen van een recensieverzoek kun je me een berichtje sturen via de contactpagina.