Anime Winter 2020 Preview

6 januari 2020
Leestijd: 5 min.
,

Wat kwamen er veel nieuwe series en seizoenen uit afgelopen herfstseizoen! Nu dit volle seizoen voorbij is, is het tijd voor de winter. In deze post laat ik weten naar welke series ik uitkijk. Iedere serie is legaal te streamen op Crunchyroll. Ideaal dus om deze winter (samen) knus op de bank te kijken! Welke toffe series hebben mijn aandacht getrokken? Lees hieronder mijn Anime Winter 2020 Preview!

Anime Winter 2020 Preview

Somali and the Forest Spirit (Satelight)

In een fictieve wereld is de mensheid bijna uitgestorven. In plaats daarvan heersen hier geesten, gnomen en andere fantastische wezens. Somali and the Forest Spirit verhaalt over een klein meisje dat op een dag in het bos een golem ontmoet. De golem ontfermt zich als een vader over het meisje. Samen reizen ze rond en beleven avonturen! Somali and the Forest Spirit baseert zich op de gelijknamige manga van Yako Gureishi. Deze serie belooft een avontuurlijk verhaal te zijn vol bovennatuurlijke elementen dus ik kan niet wachten!

Keeps Your Hands Off Eizouken! (Science SARU)

Keep Your Hands Off Eizouken! draait om Asakusa Midori. Haar droom is om zelf een anime te maken, maar ze weet niet waar ze moet beginnen! Op een dag ontmoet ze toevallig socialite-in-wording Mizusaki Tsubame die haar brood wil verdienen als animator. Tsubame en Midori beginnen samen met Midori’s vriend Kanamori Sayaka aan hun eigen animatiefilm. Een grappige schoolserie die inzoomt op creatieve scholieren klinkt als een vermakelijke combinatie!

In/Spectre (Brain’s Base)

Studio Brain’s Base ken je misschien net als ik van series als Natsume Yuujinchou, One Week Friends en van de film Into The Forest of Fireflies’ Light. Deze winter zijn ze terug met In/Spectre, een mysterieuze serie vol yokai (geesten). Dat klinkt meteen al goed! In/Spectre volgt de 17-jarige Kotoko Iwanaga die op jonge leeftijd gevangen werd genomen door yokai. Om hun ‘God of Wisdom’ te worden, heeft ze verschillende offers moeten brengen. Kotoko is nu echter wel in staat om te bemiddelen tussen de wereld van de mensen en die van de geesten. Als ze de 22-jarige Kurou Sakuragawa ontmoet, wordt ze op slag verliefd. Samen lossen ze mysterieuze zaken op waarbij Kotoko telkens probeert te achterhalen of Kurou haar gevoelens deelt.

The Case Files of Jeweler Richard (Shuka)

Diamonds are a girl’s best friend zeggen ze weleens toch? Ik kijk dan ook erg uit naar The Case Files of Jeweler Richard. De Britse juwelier in opleiding Richard Ranashinha De Vulpian heeft dit goed begrepen. Samen met de geniale Japanse student Seigi Nakata lost hij verschillende mysteries op waarbij juwelen een belangrijke rol spelen. Het oplossen van de zaken doen ze door verborgen psychologische aspecten van de eigenaren uit de kostbare diamanten af te lezen.

Asteroid in Love (Doga Kobo)

Het heelal heeft nog altijd veel geheimen voor ons. In Asteroid in Love ontdekt Mira Kinohata tijdens een jeugdkamp dat er een ster is met haar naam. Dit feitje wordt haar verteld door Ao, een jongen waar ze direct een klik mee heeft. Ze maken de belofte om sterren te zoeken en er zo een te ontdekken die Ao heet. Jaren later ontmoet Mira Ao opnieuw als ze zich aanmeldt voor de Astronomie Club op school. Alleen blijkt Ao niet te zijn wie ze dacht… Asteroid in Love klinkt als een heerlijk luchtige slice of life serie waarmee je de stress van alledag even kunt vergeten!


Welke serie(s) ga jij deze winter kijken? 😊

Eline

Ontdek meer van Eline schrijft hier

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.