5x Halloween Special (#3)Leestijd: 4 min.

28 oktober 2019
halloween-special_header

31 oktober is het weer Halloween! Naast een Halloweenfeestje, het uithollen van de pompoen en het maken van pompoensoep is het wel zo griezelig …eh gezellig om een creepy film of serie op te zetten! Of even wegduiken met een eng boek, dat kan ook! Ben je nog op zoek naar griezelige tips? Hieronder vind je vijf aanraders voor een creepy Halloween!

dolly-dolores-poppedijn-olde-heuvelt

1. Dolores Dolly Poppedijn – Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt heeft met zijn boek HEX een reputatie opgebouwd als succesvolle thrillerschrijver in de traditie van Stephen King. Dolores Dolly Poppedijn was zijn geschenkboekje van de Spannende Boeken Weken 2019. Het boekje verhaalt over Charlotte die na de dood van haar baby Dolores steeds verder in een depressie raakt. Dolly Dolores Poppedijn is nog geen 100 pagina’s dik, dus die lees je met gemak in een avond uit!

2. It (Chapter Two) ­– Andrés Muschietti

Na It (Chapter One) is Andrés Muschietti terug met het langverwachte Chapter Two over de huiveringwekkende clown Pennywise. Het is 27 jaar na de verschikkelijke gebeurtenissen uit de vorige film en Pennywise keert opnieuw terug naar Derry. Ook de vriendenclub besluit naar hun geboortestad af te reizen om Pennywise voor eens en voor altijd uit te schakelen. Zal het hen lukken? It (Chapter Two) bezorgt je gegarandeerd een avond vol kippenvel!

3. Eli – Ciaran Foy – RECENSIE

De tienjarige Eli heeft een zeldzame auto-immuunziekte waardoor hij niet zonder speciaal pak naar buiten kan. Zijn ouders zijn ten einde raad, totdat ze Dr. Isabella Horn op het spoor komen. Eli reist samen met zijn ouders af naar haar kliniek waar ze zijn aandoening kan genezen. Maar al snel lijkt het wel alsof er in haar ziekenhuis iets niet helemaal pluis is…

Eli is een van de Halloweenfavorieten op Netflix.

4. Vampire Knight – Studio DEEN – RECENSIE

Op de Cross Academy wordt ‘s nachts in het geheim les gegeven aan vampiers. Deze Night Class wordt van de Day Class gescheiden gehouden door twee uitverkorenen: tiener Yuki Cross en haar jeugdvriend Kiryu Zero. Vampire Knight bevat twee seizoenen vol angstaanjagende vampiers en liters bloed!

5. 5 Seconds of Summer – Teeth


Lees hier Halloween Special #1 en Halloween Special #2.

Welke Halloweentips heb jij gelezen/gekeken/geluisterd? 🙂

Volg mij op:

Geen reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: