Eline schrijft hier bestaat 1 jaar!

2 februari 2017

Op 1 februari 2016 plaatste ik mijn eerste blogpost op Eline schrijft hier waarin ik een vergelijking maakte tussen The Catcher in the Rye van J.D. Salinger en The Perks of Being a Wallflower van Stephen Chbosky. Sindsdien ben ik elke week gaan bloggen, verhoogde ik de frequentie van de zomer op tot twee keer in de week en kun je mijn blog volgen op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram.

Inmiddels zijn we een jaar verder en het leek mij een goed moment om even de statistieken in te duiken! Zo kwam ik erachter dat mijn bescheiden blog in een jaar tijd ruim 500 bezoekers heeft gehad met bijna 8.000 views. Ook de 16 populairste posts van 2016 ben ik even gaan uitzoeken en deze variëren van recensies voor Hebban en boeken die ik zelf heb gekocht tot recensies van films, series en persoonlijke posts. Hieronder heb ik ze voor jullie in een overzicht gezet:

1.  Het groene glas
2.  De beste dagen van ons leven
3.  Black Mirror #1-2
4.  De kat
5.  Retour Calypso
6.  Fullmetal Alchemist Brotherhood
7.  Pokémon GO
8.  The Perks of Being a Wallflower vs. The Catcher in the Rye
9.  Wrap Up: Top Tien 2016
10. Black Mirror #3
11. Het laatste schilderij van Sara de Vos
12. Onheilig
13. Mensen zonder uitstraling
14. Death Note
15. Coraline
16. Het twijfelexperiment

Tijd voor ballonnen! bedankt opa Carl

Omdat ik het afgelopen jaar vooral heb geblogd over dingen die ik zelf heel leuk vind, vraag ik mij af wat mijn lezers hier willen lezen. Dus bij dezen:

Wat zouden jullie graag willen lezen op Eline schrijft hier?

Is er bijvoorbeeld een boek dat ik écht moet lezen en recenseren? Of misschien een film of serie die ik nog niet heb gezien? Misschien lees je liever meer posts in de categorie creative writing? Of wellicht wil je meer kunst en cultuur op mijn blog? Laat mij jouw idee(ën) vooral weten!

Verder schrijf ik hier natuurlijk voor mijn plezier en recensies van boeken, films en series die ik erg kan waarderen en/of waar ik iets over te zeggen heb zullen zeker blijven verschijnen. Ik heb in ieder geval veel zin in het tweede jaar van mijn blog en ik hoop jullie ook! 🙂

2
Geef een reactie op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Lalagè

Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees zelf altijd graag over literatuur en daarom ben ik jouw blog ook gaan volgen. Veel nieuwe bezoekers gewenst voor komend jaar 🙂

%d bloggers liken dit: